Breitling ure

Breitling ure er elsket af mennesker med hang til luksus

Breitling ure er blevet en af de bedste luksus ur mærker. Breitling ure bringer mennesker glæde. Breitling ure repræsenterer status symbolet for high-samfundet.

Breitlings ure blev oprindeligt udviklet til luftfartspiloter og nogle af de meget tekniske funktioner, som Breitling har, - har faktisk vist sig at være, hvad har gjort dem til nogle af de mest eftertragtede ure i dag. Piloter kræves ure med store ansigter for bedre synlighed og denne type af overdimensionerede sag / ansigt er blevet en mere og mere populære blandt mænd ure. Breitling Chronographerne tilbyde forskellige high-tech funktioner som flyback funktion, splitsekund, månefase, dato display, cirkulære regnestok på falsen og andre komplikationer. Selv om mange af brugerne af Breitling ure sandsynligvis ikke ved, hvordan man kan drive sådanne komplikationer, de har heller ikke brug for dem, bare at have dem på en vagt (som de ser ud) har gjort dem luksuriøse, pebret og derfor ønskede.

En af Breitling high end kollektioner er Breitling  Bentley. Et partnerskab med Bentley som bil mærke, en anden "ultimative" blandt kendere af luksusvarer, har resulteret i en samling af ure, der er blevet vigtige statussymboler, på grund af deres luksuriøse æstetiske ikke at nævne prisseddel.

Alle Breitling ure med Bentley Chronograph har en variabel omdrejningstæller. Dette eksklusive system gør det muligt at måle den gennemsnitlige hastighed, uanset tidsforbrug den tilbagelagte afstand eller den hastighed nået.

En sådan samling af luksus ure vil aldrig gå ud af stil eller mangel på inspiration til modeller, hvorfor den nye Bentley GMT 2009 Limited Series. GT står for Grand Tourer, en stil af sportsvogn fra Bentley. GT kronograf udviser den samme slanke magt, at Bentley Continental gør. De ringer for Bentley GT funktionen forkromede counter ringer, og den unikke Bentley "diamant dynen" motiv, der afspejler polstring af sportslige bilmodeller. På den tekniske side, er den Bentley GT er udstyret med en højtydende bevægelse, kronometer-certificeret Breitling Calibre 13B med dag / dato kalender.

The Bentley GT Racing model svarer til GT, men en mere sofistikeret. Dette kan ses i den såkaldte "Speed" armbånd og andre særlige prikken over i'et. En medaljon på caseback viser silhuet af Bentley Continental GT, den mest magtfulde af alle biler produceret af Bentley. Som om GT version, træk skiven for "diamant-quilt" motiv karakteristisk for upholstery.These ure er udført i begrænset oplag af hvide guld eller røde guld, med baguette-cut diamanter og diamant-bane dial.

Her kan du låne penge eller få et billigt forbrugslån


Billige Breitling ure - Køb nyt billigt Breitling ur online