Breitling Chronomat

Livet for Breitling Chronomat begyndte i 1940 med en ansøgning om schweiziske regering patent på en innovativ cirkulære regnestok, der skal anvendes sammen med et håndled kronograf. De første Chronomats blev herefter fremstillet og solgt i 1941/42. Senere, i 1950'erne, den enestående succes Chronomat inspireret fødsel Navitimer, en chronograf med sin regnestok modelleret efter E6B cirkulære regnestok anvendes af piloter.

Den Chronomat endte med at blive produceret i mange former, herunder en version af den allerførste automatisk chronograf ur i slutningen af 1960'erne, og selv en kvarts ikke-kronograf i løbet af 1970'erne.

I 1978 alle se produktionen ophørte ved Breitling. Virksomheden blev udbudt til salg og købt af Ernest Schneider i 1979. Fra 1980 nye Breitling modeller begyndte at blive frigivet, men det var først i 1984, at den Chronomat dukkede op igen - som en helt anderledes ur, nu designet til piloter. Dette var forløberen for alle moderne Chronomats op til i dag.

Den Chronomat har været en af Breitling mest succesfulde ure for over tres år og har i de seneste år vist sig at være Breitling største sælger.

(Bemærk: I løbet af 1980'erne Breitling model referencer blev skrevet i en række forskellige måder, da Breitling Chronomat blev benævnt ref 81.950, 81 950 eller 81,950. For nemheds form 81.950 vil blive anvendt i denne artikel).

Breitling Chronomat ref 81950 - 1984 til 1990
Selvom fremkomsten af elektroniske ure spillet en stor rolle i lukningen af mange schweiziske ur virksomheder, herunder den gamle Breitling selskab, ved begyndelsen til midten af 1980'erne er det blevet tydeligt, at der er et voksende marked igen for mekaniske ure. Mange ejere ønsker ikke LED, LCD-eller quartz ure, som i deres øjne ikke den appel og tekniske attraktion af ure med en traditionel bevægelse. De foretrækker mekaniske bevægelser og er parat til at betale en merpris for dem. Samtidig med deres stærke tilstedeværelse i udviklingen af quartz ure, Breitling er også begyndt at udvikle innovative mekaniske modeller, hvoraf den ene er en automatisk pilot ur, helt nyt i design i alle aspekter. Den nu berømte "rytter fanen" blev opfundet af lederen af virksomheden i 1982 og han har også taget beslutningen om at bruge mekaniske Valjoux 7.750 bevægelighed for første gang af Breitling. Begge disse funktioner er stadig i brug i dag i mange Breitlings selv om bevægelsen har undergået store forbedringer siden da.

 

 

Annonce:

 

Mangler du økonomi til også at kunne købe lækre ting uden at skulle spørge banken? - Du kan også låne penge trods en RKI registrering


Billige Breitling ure - Køb nyt billigt Breitling ur online